Recenzja Softonic

Opanuj japońskie idiomaty z "間違えると恥ずかしい日本語慣用句"

"間違えると恥ずかしい日本語慣用句" to bezpłatna aplikacja na Androida opracowana przez Flipout LLC. Należy do kategorii Edukacja i Referencje i ma na celu pomóc użytkownikom zrozumieć znaczenie, użycie i poprawne czytanie japońskich idiomów.

Aplikacja zawiera szeroki zakres trudnych pytań, które skupiają się na powszechnie mylonych lub żenujących wyrażeniach idiomatycznych. Korzystając z tej aplikacji, użytkownicy mogą poprawić swoje rozumienie i użycie japońskich idiomów, zapewniając, że nie popełnią żenujących błędów w swoich rozmowach.

"間違えると恥ずかしい日本語慣用句" jest całkowicie bezpłatna, oferując wszystkie swoje funkcje i pytania bez żadnych kosztów. Dokładność odpowiedzi w aplikacji opiera się na "Krajowym badaniu opinii na temat języka japońskiego" przeprowadzonym przez Agencję ds. Kultury.

Jeśli napotkasz jakiekolwiek problemy podczas korzystania z aplikacji, możesz łatwo zgłosić je, korzystając z funkcji "Skontaktuj się z nami" wewnątrz aplikacji.

Jest równiez dostepny na inne platformy

Program jest dostępny w innych językach

Opinie użytkowników o 間違えると恥ずかしい日本語慣用句

Czy próbowałeś 間違えると恥ずかしい日本語慣用句? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.